Új jelszó kérése
Hírlevél
Házhozszállítás

Házhozszállítás 990 Ft-tól.

15 000 Ft feletti rendelés esetén INGYEN szállítás!

Részletek »

Ajándék

Vásárold meg az egyik megújult gyöngycsibés mesekönyvet...

és egy csibecsokit kapsz ajádékba. ;)

Elérhetőségünk

» info@bigyi-bogyobolt.hu

» +36-30/542-4337

» bigyi-bogyobolt.hu

Ismerd meg a jogaid

TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate

Lépések a gyöngyélethez

Most azért olvasod ezeket a sorokat, mert kíváncsi vagy arra, hogy hogyan lehet „gyöngyéleted”? Vajon hogyan tudok Neked ebben segíteni? Van-e hozzá elég tapasztalatom? Lássuk csak ;)

 

Hollenczerné Balogh Ilona vagyok. Közel 20 éve oktatom a gyöngyfűzést gyerekeknek és az általam szervezett 24 órás gyöngyös rendezvények közül 8 hitelesített magyar rekord lett, egy pedig Guinness Rekord. Ebből is láthatod, hogy sok siker van már a tarsolyomban…


Kicsit többre vágytam, pontosabban arra, hogy ne csak a szűkebb környezetem gyerekei ismerjék meg a gyöngyözés lehetőségeit, hanem sok-sok máshol élő kisgyerekes anyuka is tudjon gyöngyfűzést tanítani  a gyermekének. A közös alkotásból később a gyerekek önálló tevékenysége illetve hobbija lehet.


A Mesés gyöngyök oldalamon képek és leírások segítik az alkotást. Itt a webáruházban, pedig hamarosan egységcsomagokat vásárolhatsz, melyek könnyítik a gyöngyfűzést.

 

Mint minden tevékenységnél, ennél is fontos, hogy minél korábban megismerkedjen vele a kisgyerekek. De a kicsi gyerekek még nem nyitottak erre, hiszen a pici ujjacskákkal nehéz gyöngyöt fogni. Így mást kellett kitalálnom az ő részükre… Így születtek meg a gyöngycsibés mesék, és a hozzájuk tartozó fb oldal - Gyöngycsibék és barátaik.
A történeteket most már könyvben is olvashatod, és gyermeked boldogan lapozhatja.

 

Még boldogabb lehet a gyermeked, mert ennek a mesének a szereplőit akár a kezében is tarthatja, hiszen már meg is vásárolhatod számára.

 

Az áruházban azoknak is érdemes körülnézni, akik imádják a nyarat és egyszerű, vidám gyöngyös Bigyi-Bogyó nyakláncokra vágynak.

 

A termékek köre folyamatosan bővül… ;) Köszönöm  a türelmedet.

 

Jó vásárlást kívánok!

 

Legyen „mesés gyöngyéleted”!

 

Hollenczerné Balogh Ilona

 

Webáruház készítés