Lépések a gyöngyélethez

Most azért olvasod ezeket a sorokat, mert kíváncsi vagy arra, hogy hogyan lehet „gyöngyéleted”? Vajon hogyan tudok Neked ebben segíteni? Van-e hozzá elég tapasztalatom? Lássuk csak ;)

Hollenczerné Balogh Ilona vagyok. Közel 20 éve oktatom a gyöngyfűzést gyerekeknek és az általam szervezett 24 órás gyöngyös rendezvények közül 8 hitelesített magyar rekord lett, egy pedig Guinness Rekord. Ebből is láthatod, hogy sok siker van már a tarsolyomban…

Kicsit többre vágytam, pontosabban arra, hogy ne csak a szűkebb környezetem gyerekei ismerjék meg a gyöngyözés lehetőségeit, hanem sok-sok máshol élő kisgyerekes anyuka is tudjon gyöngyfűzést tanítani  a gyermekének. A közös alkotásból később a gyerekek önálló tevékenysége illetve hobbija lehet.

A Mesés gyöngyök oldalamon képek és leírások segítik az alkotást. Itt a webáruházban, pedig egységcsomagokat vásárolhatsz, melyek könnyítik a gyöngyfűzést.

Mint minden tevékenységnél, ennél is fontos, hogy minél korábban megismerkedjen vele a kisgyerekek. De a kicsi gyerekek még a pici ujjacskákkal nehézen tudnak gyöngyöt fogni. Így mást kellett kitalálnom az ő részükre… Így születtek meg a gyöngycsibés mesék, és a hozzájuk tartozó fb oldal - Gyöngycsibék és barátaik.

A történeteket most már könyvekben is olvashatod gyermekednek, melyet a kisebbek boldogan lapozhatnak az egyedi illusztráció miatt. 

Még boldogabb lehet a gyermeked, mert ennek a mesének a szereplőit akár a kezében is tarthatja, hiszen már meg is vásárolhatod számára számára a gyöngycsibéket megfűzva, vagy magad is megfűzheted az egységcsomag segítségével. 

A termékek köre folyamatosan bővül… ;) Köszönöm  a türelmedet.

 

Jó vásárlást kívánok!

 

Legyen „mesés gyöngyéleted”!

 

Hollenczerné Balogh Ilona

 

Webáruház készítés