Egységcsomag – Kocka – Hatszínű

1090 Ft

Fűzz együtt gyöngyöt gyermekeddel, ez nem csak közös élmény lesz, hanem közben fejleszted a különböző képességeit is. Kocka fűzése kiváló ötlet a térlátás fejlesztésére és a gyöngynégyesek fűzésének megtanulására.

5 készleten

Cikkszám: ECS-K-HSZ Kategória:

Leírás

A tasakban található gyöngyökből 1 db hatszínű kocka készíthető. Miközben a kockát fűzitek, gyakorolhatjátok a színeket és a számolást is. A gyöngyök 6 mm nagyságúak, tehát gyermeked is könnyen megfogja. A leírás alapján te mondod a színeket, ő pedig kiválogatja az előtte lévő tálkából és odaadja neked. Hamarosan azt veszed észre, hogy gyereked már egyedül is le tudja olvasni a színes rajzról a fűzés lépéseit. Tehát közös alkotás közben a megfigyelőképességét is fejlesztetted.

Elkészült a kocka? Figyeljétek meg a szemben lévő  színes oldalakat! Beszéljétek meg, hogy mi a kapcsolat közöttük! Pl. 2 zöld oldal – egyik világos zöld, a másik sötét zöld. Mi zöld? – a fű, a levelek, a színes ceruza stb.

A munkádat segítheti még a blogomon található részletes képes leírás: 2 egységnyi kocka.

A csomagban 1 db kocka elkészítéséhez van alapanyag (24 db 6 mm-es fekete viaszgyöngy, 24 db színes gyöngy,  1 m-es 0,35 mm vastagságú rézdrót) és egy mintaleírás. A kész kocka mérete kb. 2,2 x 2,2 x 2,2 cm.

Kisgyerekek egyedül ne alkossanak az apró méret miatt! 

A fotón látható kész kocka nem része a csomagnak. A fotón látható színek és a valóságos színek között lehet némi eltérés.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egységcsomag – Kocka – Hatszínű” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest